Er zijn talrijke gevallen van CRC fout geweest. CRC de korte vorm van cyclische overtolligheidscontrole is een techniek om fouten te ontdekken terwijl het overbrengen van gegevens. CRC de fout wijst eenvoudig erop dat het dossier beschadigd is. Wanneer u een dossier van één systeem aan andere overbrengt of een dossier van Internet downloadt, maakt uw computer een berekening voor alle gegevens in het dossier om originaliteit te verzekeren. De computer vergelijkt de CRC waarde van het oorspronkelijke dossier bij de waarde van het dossier die naar een ander systeem worden overgebracht. Als deze twee waarden verschillen, past het dossier dat werd overgebracht niet het oorspronkelijke dossier aan, en uw computer toont een CRC foutenmelding.

Ongeacht het dossiertype wijst een CRC fout op beschadigde gegevens, en het is niet mogelijk om tot dat dossier voor verder gebruik toegang te hebben. Neem bijvoorbeeld een instantie u een film met .avi dossieruitbreiding, terwijl het runnen van de dossieros herinnering met CRC fout kopieerde. Maar soms kan het boete in om het even welke bepaalde media speler spelen en niet zo goed in een andere.

Allen het neemt is slechts één beet in één byte om een CRC fout te produceren. Zo als uw video boete toen werkt trekt u de behoefte van ` aan t zich een ongerust te maken. Nochtans, beet men binnen één byte niet zal gezien worden in een video.

Waarom CRC de fout voorkomt?

In normaal computergebruik worden CRCs het meest over het algemeen geproduceerd wanneer u gegevens van één plaats aan een andere „overbrengt“ (d.w.z., schijf aan geheugen, geheugen aan schijf, geheugen aan toepassing, of schijf, enz.). Wanneer de ontvanger een CRC controle van de ontvangen gegevensstroom doet en als het niet hetzelfde als is wat de afzender u verzond, dan normaal die wordt een CRC fout opgeheven en afhangend van het niveau van verfijning in of een nieuwe transfer wordt gebouwd gebeurt of verwerkend einden.

Sommige typische oorzaken zijn lawaai op de lijn (soms opgeroepen uitbarstingsfouten en de meeste CRC algoritmen rekenschap geven van sommige klassen van dit type maar niet hopen). De afzender en ontvanger die niet hetzelfde CRC zeldzame algoritme de gebruiken (maar het gebeurt). Een andere mogelijke oorzaken omvatten blootstelling van media aan bovenmatige temperaturen of magnetische velden, dwars met elkaar verbonden schijfsectoren, en mechanische problemen met diskdriven.

Hoe te om CRC Foutenavi dossier te bevestigen?

De vangst is u heeft één of andere ontbrekende gegevens in dit AVI-dossier dat kan worden teruggekregen gebruikend AVI Mac-reparatie. Ga met het hulpmiddel van Reparatieavi mac dat u helpt video het dossierfouten van AVI herstellen en alle gegevens van het herstelt. Gebruikend de diensten van deze Corrupte AVI-fixeerstof kunt u video het dossierkwesties van AVI efficiënt bevestigen binnen minder pan van tijd en het bedorven AVI-dossier opnieuw te gebruiken maken. U kunt deze verbinding http://www.repairavimac.com/da/fastsaettelse-film.html volgen om meer informatie over dit hulpmiddel te krijgen.

De beste oplossing voor het probleem van een beschadigd AVI-dossier is om een ander exemplaar van het dossier te proberen te verkrijgen. Bijvoorbeeld, gebruik uw reserveexemplaar van het dossier of krijg een nieuw exemplaar uit de originele bron. Als u het AVI-dossier door het te downloaden verkreeg, dan downloadend zal het opnieuw bijna altijd het probleem oplossen.

Als u geen nieuw exemplaar van het AVI-dossier kunt verkrijgen, probeer om een gedeelte van het videodossier van AVI te verkrijgen dat terug te krijgen is. De standaardprocedure is wanneer CRC de fout uit alvorens op O.K. knoop te klikken probeert om van het dossier de plaats te bepalen en een exemplaar van dat dossier in een andere plaats te bewaren knalt. Wanneer u O.K. klikt, zal het gedeeltelijk gehaalde dossier van de doelomslag, maar het exemplaar van het dossier worden geschrapt u in de andere omslag nog zult zijn daar maakte.

Het hulpmiddel wordt gelezen slechts dat AVI-films kan herstellen zonder kwaad aan de oorspronkelijke dossiers te veroorzaken dat ervoor zorgt op zijn beurt dat de bronavi filmdossiers veilig en veilig zijn. Deze software komt in een proefversie waar u de manifestatieversie kunt downloaden die een perfect antwoord voor de vraag geeft hoe te om de videoproblemen van AVI te bevestigen en een voorproef van het herstelde AVI-dossier verstrekt dat u helpt om de efficiency van het hulpmiddel te evalueren.

Procedure aangaande hoe te om CRC Fouten.avi dossier met Reparatieavi hulpmiddel te bevestigen:

Trin1: Krijg de proefversie van het hulpmiddel van Reparatieavi mac en opstellingsinstallatie op de harde schijf van uw computer. Nu, stel de software in werking en klik op „Browse“ knoop om de corrupte videodossiers van AVI te kiezen en dan op  “Repair” knappen for at reparere AVI videofil CRC fejl som vist i figur 1.

Fix crc error avi file - Main Screen

Figur 1: Hovedskærm

Trin2: Så snart du klikker på reparation knap det bliver aktiveret og begynder at scanne den AVI videofil at fastsætte AVI-fil

How to  Fix AVI Video  CRC Error Problems - Scanning Screen

Figur 2: Scanning Screen

Trin3: Når det er gjort med reparation proces, kan du se et eksempel på reparation AVI-fil i, og derefter gemme dine reparerede AVI film til din ønskede placering som vist i figur 3.

Fix AVI File Error Problems - Save Repaired Files

Figur 3: Gem Reparerede filer